Meteo Andorra на пк

Meteo Andorra на пк

Опубликовано Andornet

  • Совместимость: Требуется Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 и Windows 10
  • Категория: Weather
  • Лицензия: Бесплатно
  • Язык: Pусский
  • Последнее обновление: 2024-02-27
  • Размер файла: 24.11 MB



Скачать ⇩

для ПК   для ПК   для ПК   для ПК  

Скачать совместимый APK на ПК


Скачать для Android Разработчик Рейтинг Гол Текущая версия Рейтинг взрослых
↓ Скачать APK для ПК Andornet 2.2.4 4+

✔ ✔ ✔ Meteo Andorra для ПК: Как скачать и установить на ПК Windows

Чтобы получить Meteo Andorra работать на вашем компьютере легко. Мы поможем вам скачать и установить Meteo Andorra на вашем компьютере в 4 простых шага ниже:


  1. Загрузить эмулятор приложения Andriod
    Эмулятор имитирует / эмулирует устройство Android на вашем компьютере, облегчая установку и запуск приложений Android, не выходя из вашего ПК. Для начала вы можете выбрать одно из следующих приложений:
    1. Nox App .
    2. Bluestacks .

    Я рекомендую Bluestacks, так как он очень популярен во многих онлайн-уроках.

  2. Теперь установите программный эмулятор на ПК с Windows
    Перейдите в папку «Загрузки» на компьютере или в любом месте хранения загруженных файлов.
    1. Нажмите на приложение эмулятора Android. Начнется процесс установки.
    2. Примите условия лицензионного соглашения и следуйте инструкциям на экране. Программное обеспечение будет установлено.

  3. Как использовать Meteo Andorra на вашем компьютере:
    1. На компьютере откройте эмулятор и выполните поиск Meteo Andorra.
    2. Нажмите "Meteo Andorra" » "Установить", чтобы установить приложение.
    3. Чтобы использовать приложение Meteo Andorra, откройте эмулятор » "Все приложения".

Другие источники загрузки

Скачать для Android - Ссылка 1 ↲
Бесплатно В iTunes ↲

12 подробностей о Meteo Andorra


1. A la pàgina inicial, hi trobaràs la temperatura actual de les teves estacions preferides, una visió ràpida del temps previst per avui i informació sobre el cel i l’atmosfera, com la qualitat de l’aire, la fase lunar i les hores de sortida i posta del sol.

2. Descobreix a través d’un mapa, i per franges de colors, la temperatura actual que hi ha a cada estació del país, a més de consultar els diferents paràmetres disponibles per cada estació.

3. Coneix els detalls de la previsió diària, els avisos meteorològics, tota la informació de cada estació i el butlletí del perill d’allaus.

4. Consulta a cada estació les condicions atmosfèriques detallades de la temperatura, la humitat, la velocitat i direcció del vent, la irradiació i la insolació.

5. En temporada de neu, consulta el butlletí de perill d’allaus, l’estabilitat del mantell nival, la qualitat de la neu així com els gruixos del mantell nival fora de les estacions d’esquí.

6. Pots guardar com a favorites les estacions que siguin del teu interès per poder veure a la pantalla d’inici (avui) la temperatura actual de cadascuna.

7. Pots descarregar-te els documents de la previsió meteorològica i el butlletí d’allaus en pdf per poder-los consultar encara que et quedis sense dades mòbils.

8. Consulta el pronòstic dels propers 9 dies, amb les temperatures màximes previstes, intensitats del vent, isotermes i la informació detallada descrita pels nostres meteoròlegs.

9. Dins de l’App es poden escollir fins a 4 idiomes (català, castellà, francès i anglès) i es poden activar les notificacions per rebre avisos al mòbil quan s’activa un avís meteorològic.

10. En temporada de neu també hi trobaràs la informació del gruix de neu i la temperatura de la superfície de la neu.

11. A més, podràs accedir a una breu guia nivometeorològica amb informació d’interès sobre els protocols d’emergències.

Если вам нравится Meteo Andorra, вам понравятся Weather такие приложения, как; Sunbeam: UV Index; Weather Forecast-Local Alert; Zelzele | Son 100 Deprem; World Security Cams; MonoW - Mono Weather; PM10 Tracker (미세먼지알림이); 미세영; Bar-o-Meter - Altimeter & Barometer; 미세빅: 세계 미세먼지 지도; 원기날씨 - 미세먼지, 기상청, 날씨; MoonFace -Calender of the Moon; 먼지알랴줌; My Weather; Crosswind Calculator Pro; 오지다씨의 미세예보; TideApp; Lunar Live - Moon Weather Forecast; Bengaluru Megha Sandesha; Photoweather - Past Weather; Live Dock Weather;

Вам также понравится



Другие приложения от разработчика



keyboard_arrow_up