ASPOR- Canlı Yayın, Spor на пк

ASPOR- Canlı Yayın, Spor на пк

Опубликовано Turkuvaz Radyo TV Haberlesme ve Yayincilik A.S.

  • Совместимость: Требуется Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 и Windows 10
  • Категория: News
  • Лицензия: Бесплатно
  • Язык: Pусский
  • Последнее обновление: 2024-01-17
  • Размер файла: 78.27 MB



Скачать ⇩
Рейтинг пользователей:

5/5

5
На основе 64 голосов.

для ПК   для ПК   для ПК   для ПК   для ПК  

Скачать совместимый APK на ПК


Скачать для Android Разработчик Рейтинг Гол Текущая версия Рейтинг взрослых
↓ Скачать APK для ПК Turkuvaz Radyo TV Haberlesme ve Yayincilik A.S. 64 4.875 5.4.17 4+

✔ ✔ ✔ ASPOR- Canlı Yayın, Spor для ПК: Как скачать и установить на ПК Windows

Чтобы получить ASPOR- Canlı Yayın, Spor работать на вашем компьютере легко. Мы поможем вам скачать и установить ASPOR- Canlı Yayın, Spor на вашем компьютере в 4 простых шага ниже:


  1. Загрузить эмулятор приложения Andriod
    Эмулятор имитирует / эмулирует устройство Android на вашем компьютере, облегчая установку и запуск приложений Android, не выходя из вашего ПК. Для начала вы можете выбрать одно из следующих приложений:
    1. Nox App .
    2. Bluestacks .

    Я рекомендую Bluestacks, так как он очень популярен во многих онлайн-уроках.

  2. Теперь установите программный эмулятор на ПК с Windows
    Перейдите в папку «Загрузки» на компьютере или в любом месте хранения загруженных файлов.
    1. Нажмите на приложение эмулятора Android. Начнется процесс установки.
    2. Примите условия лицензионного соглашения и следуйте инструкциям на экране. Программное обеспечение будет установлено.

  3. Как использовать ASPOR- Canlı Yayın, Spor на вашем компьютере:
    1. На компьютере откройте эмулятор и выполните поиск ASPOR- Canlı Yayın, Spor.
    2. Нажмите "ASPOR- Canlı Yayın, Spor" » "Установить", чтобы установить приложение.
    3. Чтобы использовать приложение ASPOR- Canlı Yayın, Spor, откройте эмулятор » "Все приложения".

Другие источники загрузки

Скачать для Android - Ссылка 1 ↲
Бесплатно В iTunes ↲

12 подробностей о ASPOR- Canlı Yayın, Spor


1. Ayrıca süper lig dışında La liga, Premier lig, Bundesliga ve diğer liglerden gelişmeler ile, Şampiyonlar ligi, Uefa Avrupa ligi hakkında canlı skor, maç sonuçları, puan durumu, fikstür ile birlikte maç özetleri, transfer gelişmeleri, gol istatistikleri gibi bilgileri A Spor mobil uygulamasından takip edebilirsiniz.

2. * Spor Toto Süper lig, Premier lig, La liga, Bundesliga, Şampiyonlar ligi, UEFA Avrupa ligi ve diğer futbol ligleri ile ilgili haberleri, güncel gelişmeleri, maç istatistiklerini, takımlardan transfer gelişmelerini takip edebilirsiniz.

3. 18 Eylül 2014 tarihinde yayın hayatına başlayan ve Türkiye’nin en çok izlenen spor kanalı unvanını elinden bırakmayan “Türkiye’nin spor kanalı” A Spor’un dijital medyadaki yüzü aspor.com.tr, başta futbol olmak üzere basketbol, tenis, motor sporları ve diğer sporlara ait en güncel haberler, programlar, video ve galerileriyle okurlara ulaşıyor.

4. * Türkiye basketbol süper ligi, Euroleague ve diğer ligler ile ilgili haberleri, güncel gelişmeleri, maç istatistiklerini, takımlardan transfer gelişmelerini takip edebilirsiniz.

5. * Spor gündemine dair son dakika gelişmelerinin yanısıra, tüm ligler ve maçlar ile ilgili, canlı sonuçlar, gol bilgileri ve daha birçok detayda anlık bildirim alabilirsiniz.

6. Süper lig maçları yayınlanırken karşılaşmalar hakkında en özel son dakika haberleri A Spor Mobil uygulaması farkıyla takip edebilirsiniz.

7. A Spor Mobil uygulaması ile son dakika spor haberlerini anında öğrenebilir, maç özetleri ve tüm ligler ile fikstür bilgilerine cebinizden ücretsiz ulaşabilirsiniz.

8. * Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) resmi yayıncısı olan Turkuvaz Medya Grubu’nun ATV, A Spor ve A2’de yayınladığı tüm maçların özetine, gollerine ve haberlerine ZTK özel sayfasından ulaşabilirsiniz.

9. Ziraat Türkiye Kupası, Süper kupa, Dünya kupası, Avrupa kupası, Euroleague kupası gibi tüm kupa karşılaşmaları ile ilgili tüm gelişmeler anlık bildirimlerle A Spor’la cebinizde.

10. * Süper lig, TFF, A Milli Takım, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Anadolu kulüpleri hakkında anlık bilgileri A Spor farkıyla okuyabilirsiniz.

11. * Türkiye’nin en çok izlenen spor kanalı A Spor’u 7/24 canlı olarak A Spor mobil uygulamasından izleyebilirsiniz.

Если вам нравится ASPOR- Canlı Yayın, Spor, вам понравятся News такие приложения, как; IRT Пермский край; War In Ukraine; Al Arabiya News; Club Nàutic Port d'Aro; B Short News - Breaking News; Público; Эльбрусоид; X; МВД России; RIA.Lab. AR и VR истории; Экономика - Новости сегодня; Эхо Москвы; XB Deals - дешевые Xbox игры; Агентство Анадолу; E1 — новости Екатеринбурга; AOL Mail, News, Weather, Video; Минздрав России; Kapital.kz; NBC News: Breaking & US News; TV программа Россия (RU);

Вам также понравится



Другие приложения от разработчика



keyboard_arrow_up