ERisale на пк

ERisale на пк

Опубликовано Elma Digital ltd

  • Совместимость: Требуется Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 и Windows 10
  • Категория: Book
  • Лицензия: Бесплатно
  • Язык: Pусский
  • Последнее обновление: 2011-12-08
  • Размер файла: 44.18 MB



Скачать ⇩



Скачать совместимый APK на ПК


Скачать для Android Разработчик Рейтинг Гол Текущая версия Рейтинг взрослых
↓ Скачать APK для ПК Elma Digital ltd 1.0 4+

✔ ✔ ✔ ERisale для ПК: Как скачать и установить на ПК Windows

Чтобы получить ERisale работать на вашем компьютере легко. Мы поможем вам скачать и установить ERisale на вашем компьютере в 4 простых шага ниже:


  1. Загрузить эмулятор приложения Andriod
    Эмулятор имитирует / эмулирует устройство Android на вашем компьютере, облегчая установку и запуск приложений Android, не выходя из вашего ПК. Для начала вы можете выбрать одно из следующих приложений:
    1. Nox App .
    2. Bluestacks .

    Я рекомендую Bluestacks, так как он очень популярен во многих онлайн-уроках.

  2. Теперь установите программный эмулятор на ПК с Windows
    Перейдите в папку «Загрузки» на компьютере или в любом месте хранения загруженных файлов.
    1. Нажмите на приложение эмулятора Android. Начнется процесс установки.
    2. Примите условия лицензионного соглашения и следуйте инструкциям на экране. Программное обеспечение будет установлено.

  3. Как использовать ERisale на вашем компьютере:
    1. На компьютере откройте эмулятор и выполните поиск ERisale.
    2. Нажмите "ERisale" » "Установить", чтобы установить приложение.
    3. Чтобы использовать приложение ERisale, откройте эмулятор » "Все приложения".

Другие источники загрузки

Скачать для Android - Ссылка 1 ↲
Бесплатно В iTunes ↲

12 подробностей о ERisale


1. Yazar, Kuran'ın tamamını bu şekilde 60-70 cilt olarak tefsir etmeyi düşünürken, çeşitli sebeplerle Türkçe bir Kur'an tefsiri olan ve 130 temel konudan oluşan Risale-i Nur'u telif etme kararı almıştır.

2. Said Nursi'ye göre devir, islamın temel esaslarının ihmale uğradığı, iman hakikatlarına etraflıca hücum edilen bir devir olduğundan, bu devirde imanı kurtarmak diğer iman hizmetlerinden daha önemlidir.

3. Geçmiş asırlarda tasavvuf yoluyla islama hizmet eden Abdulkadir Geylani, Şah-ı Nakşibendi ve İmam-ı Rabbani gibi alimlerin bu zamanda bulunmuş olmaları durumunda bütün çabalarını iman esaslarının ve islam akidelerinin kuvvetlendirilmesine sarfedeceklerini ifade etmiştir.

4. Risale-i Nur, Kuran'ın baştan sona tüm ayetlerini değil, özellikle imanî hakikatler (İslam terminolojisindeki karşılığı ile kelam) ile ilgili 1000 civarında ayetini açıklamaktadır.

5. Yazar, Risale-i Nur'dan önce eser telif etmişse de, Risale-i Nur diye tabir ettiği eserlerden ilk olarak Nurun İlk Kapısı’nı yazmıştır.

6. [1] Daha sonraları Said Nursi'nin izni ile başta Asa-yı Musa ve Şualar latin harfleri ile sınırlı sayıda basılmıştır.Daha sonra 1957 yılında ise bütün külliyat Said Nursi tarafından latin harfleri ile bastırılmıştır.

7. Yazılıp çoğaltılmasında Ahmet Hüsrev Altınbaşak, Hafız Ali, Şamlı Hafız Tevfik, Tahiri Mutlu gibi Said Nursi'nin ilk talebeleri olarak bilinen kişiler yardımcı olmuştur.

8. Risale-i Nur Külliyatı (Günümüz Türkçesi: Nurdan Mektuplar), daha sık olarak sadece "Risale-i Nur" adıyla bilinmektedir.

9. Yazıldığı süre boyunca çeşitli suç isnatları ortaya çıkmış ve davalar açılmıştı.2009 yılı itibariyle Risale-Nurlar hakkında 1000'den fazla beraat kararı verilmiştir.

10. “Namaz niçin kılınır?”, “Niçin belli vakitlerde eda edilir?”, “Ahirete imanın delilleri nedir?”, “Allah'ın varlığının delilleri nedir?” türünden soruların cevabı verilmeye çalışılır.

11. Teknik açıdan sınıflandırıldığında, Risale-i Nur'un bir fıkıh kitabı değil, bir kelam kitabı olduğu söylenebilir.

Если вам нравится ERisale, вам понравятся Book такие приложения, как; ACCA AA Quiz; ختمة Khatmah - مصحف،أذان،أذكار; Bookwaves: Book Summaries; Ostroreads; Speakify: Text to Speech; Manga Reader - Daily Update; NIV Bible (Audio & Book); PRAELUDIUM; Cheewajit e-magazine; Holy The Bible - Source of Truth; Wear Reader; Book of Enoch and Audio Bible; Лазарев Сергей Николаевич; Nisargadatta Maharaj Quotes; English Standard Version; thien sieu toan tap ipad; A Charlie Brown Christmas; Bhagavad Gita - All Language; Pratibha Vidyalayam; Эксклюзив "Все для женщины";

Вам также понравится



Другие приложения от разработчика



keyboard_arrow_up